پخش سیب زمینی نیمه آماده پخش سیب زمینی منجمد

پخش سیب زمینی نیمه آماده پخش سیب زمینی منجمد

پخش سیب  زمینی نیمه آماده در سایزهای مخلف بصورت عمده در سرتاسر تهران و شهرستان

برندهای آریا زر ، لمان ، باتو ، لاوی ، اس اس ، سیب سیب ، پریس ، گابریل ، شولن و …

پخش سوسیس و کالباس ، پخش پنیر پیتزا و کلیه مواد پروتئینی

خلال سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد (French Fries) به قطعاتی از سیب زمینی با اشکال متفاوت که مراحل فراوری، نیم پز شدن، خشک شدن، نیم سرخ شدن و انجماد را پشت سر گذاشته اند، گفته می شود.

مزایای فرنچ فرایز :

  • فرنچ فرایز پریس بعد از سرخ شدن رنگ یکنواختی دارد.
  • به علت بازرسی های مکرر در طول فرآیند تولید بدون آفت زدگی و آسیب های برخاسته از بیماری های گیاهی است.
  • با بکارگیری تکنولوژی انجماد سریع (IQF) تمامی ارزش غذایی آن حفظ شده است.
  • بعلت کنترل های میکروبی بر روی ماده اولیه و در طی فرآیند کاملاً از نظر بهداشتی سالم است.
  • استفاده ازفرنچ فرایز پریس ضمن برخورداری از سهولت اماده سازی موجب صرفه جویی قابل توجهی در زمان می شود.
  • برش های فرنچ فرایز پریس کاملاً یکنواخت و یکسان می باشد.
  • فرنچ فرایز پریس مغزدار و توپر است که نشان دهنده جذب کمتر روغن است.
  • فرنچ فرایز پریس تا یک ساعت پس از سرخ شدن شکل ظاهری خود را حفظ کرده و تغییر حالت نمی دهد.
  • فرنچ فرایز پریس  بدون هیچگونه ماده نگهدارنده ای به مدت 18 ماه در فریز قابل نگهداری است .
  • برای تهیه 1 کیلوگرم فرنچ فرایز پریس حدود 2/5 کیلوگرم سیب زمینی خام مصرف می‌شود که این نشان دهنده جداسازی کامل ضایعات است.
  • یکی از مهمترین مزیت های فرنچ فرایز پریس جذب کمتر روغن می باشد که علت آن استفاده از سیب زمینی های با ماده خشک بیشتر و رطوبت کمتر است.

همچنین در خط تولید طی مراحل مختلف از رطوبت سیب زمینی کاسته شده بطوری که رطوبت سیب زمینی از 80 درصد در نهایت به 65 درصد می رسد و هر چقدر رطوبت کمتر و ماده خشک بالاتر باشد روغن کمتری جذب می شود قابل ذکر است که جذب روغن خلال های تهیه شده خانگی 35 درصد وزنی ولی در فرنچ فرایز پریس این جذب روغن به 15 درصد وزنی تقلیل می یابد.

با توجه به  از دست دادن 30 درصد نشاسته سیب زمینی در طی فرآیند تولید، فرنچ فرایز دارای بافت سبک، خوش خوراک و کالری کمتری نسبت به سیب زمینی سرخ شده معمولی می باشد.

 

  • روش آماده سازی بدون روغن: درصورت تمایل داشتن به مصرف کم روغن می توانید خلال ها را در فر (یا فرمایکروویو) بدون روغن در مدت زمان کوتاهی آماده نمود و با اضافه‌کردن چاشنی مورد نظر میل نمائید . (برای جزئیات بیشتر می توانید به دستورالعمل آماده سازی مندرج در پشت بسته بندی محصول مراجعه نمایید).
  • روش سرخ کردن در روغن: خلال ها باید بصورت کاملاً منجمد در روغن داغ با دمای 180°C (360°F) وارد شده و با توجه به دستورالعمل پشت بسته بندی به مدت زمان لازم سرخ شود. بعد از خارج کردن خلال ها از روغن در صورت تمایل می توان به آن نمک یا ادویه های دیگر را اضافه کرد.
انرژی K.Cal 160
کربوهیدرات gr 27
پروتئین gr 3
چربی gr 5
کلسترول gr 0
ویتامین A + E

نحوه نگهداری فرنچ فرایز

  1. به مدت یک هفته، در دمای -6ºC
  2. به مدت یک ماه، در دمای -12ºC
  3. به مدت یک سال، در دمای -18ºC

توجه: خلال ها باید به صورت کاملاً منجمد برای طبخ مورد استفاده قرار گیرند و از دیفراست آنها قبل از طبخ باید اجتناب کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *